Riker е най-продаваната марка обувки в цяла Европа. Марката е с патент за ортопедика в над 20 страни, всепризната от ортопеди.

Antistress – Riker са с вградена ортопедична система в ходилата. Във вътрешността на ходилата са вградени метални пластини по цялата дължина. Принципа на системата се базира на пружиниращ ефект, който се задейства от тежестта на тялото. Пружиниращия ефект разпределя равномерно тежестта на тялото, вследствие на което намалява стреса и умората в стъпалата, ставите, изправя гръбначния стълб – шок абсорбация.

Flexible – Ходилата от серията flexible са изключително гъвкави, с много добра пластика, улесняват движението на крака като следват изцяло извивките на стъпалото. Материалът, от който са изработени е максимално олекотен, като най-добрия пример за това е как марката сравнява лекотата му с перо.

Memo soft – Най-ново поколение стелка, която е вградена в спортните модели на Riker. Изработена е изцяло от мемори пяна, създаваща изключителен конфорт и усещане за лекота. При стъпване стелката моментално поема формата на стъпалото.

Riker имат изключително богата гама от различни модели, подходящи за всеки стил, предназначени за натовареното ни и забързано ежедневие.

 

Comments are closed.

Scroll Up