Магазини за обувки „Dima“ търси ново попълнене за екипа си, на позиция консултант-продавач. 
 
Повече от 24 години магазини „Dima“ предлагат на клиентите си висококачествени кожени обувки и аксесоари. Колекциите ни могат да бъдат намерени в над 11 фирмени магазина в София, както и онлайн. За да откликнем на желанията и предпочитанията на нашите посетители, основни приоритети на компанията са професионално обслужване, индивидуален подход и специално отношение към всеки клиент.
 
Ако Вие притежавате качества, като:
Комуникативност, отговорност, креативност, амбиция и преди всичко интерес и желание да бъдете в контакт с последните модни колекции на нашата компания, а общуването с клиенти ви носи удоволствие, не се колебайте да станете част от екипа ни!
 
Предимствата на нашето предложение за работа са, че ние ще споделим удоволствието от работата с вас, ще усъвършенстваме вашите умения и качества, чрез специализирани вътрешно-фирмени обучения за колекциите и стандартите на компанията, ще ви осигурим приятно настроение, сред млад, сплотен и динамичен колектив, ще гарантираме за вашия успех, прогрес и удовлетвореност и ще възнаградим конкурентно вашата професионална компетентност!
 
Ако смятате, че това е желана и подходяща позиция за вас, изпратете CV и актуална снимка на имейл адрес: info@dima.bg
Конфиденциалността на личните ви данни е гарантирана.
 
Предварително Благодарим на всички проявили интерес към позицията.