Комфорт или стил за бала? Можете да имате и двете

Няма нужда да избирате между комфорт и стил за бала; Mожете да имате и двете.

Абитуриентският бал несъмнено е едно от най-вълнуващите и дългоочаквани събития в живота. Неделима част от приготовленията за специалната вечер е изборът на перфектния  тоалет.

Роклята е само една част от уравнението – трябва да обърнете особено внимание също на обувките и аксесоарите. Изберете обувки, с които ще можете да танцувате цяла нощ. Ако заложите на висококачествена естествена кожа, няма нужда да избирате между комфорт и стил за бала; можете да имате и двете.  Все пак, абитуриентският бал е веднъж в живота.

Отделете достатъчно време и започнете търсенето възможно по-отрано

Насладете се на шопинга, вместо да го оставяте за последния момент. Не рискувайте подготовката за бала да се превърне в стрес, който да развали настроението ви.

Заложете на естествените материи

Няма да повярвате колко пот могат да произведат краката ни от една нощ танци. Това не е просто неудобно, но в един момент ще ви се прииска да събуете обувките си. За да не се притеснявате от появата на неприятна миризма е необходимо да намалите до минимум изпотяването на краката. Обувките с отворени пръсти осигуряват въздушен поток във и извън обувката, което е добра идея,  но ако търсите затворени обувки, изберете модел от висококачествена естествена кожа. Естествената кожа позволява на краката да „дишат“ , което предотвратява изпотяването, а влажната среда е точно това, което предразполага появата на бактерии, които предизвикват неприятната миризма.

Разгледайте обувки на висок ток от висококачествена естествена кожа

Високи обувки с тънък ток, дебел ток или на платформа?

Класическият избор са обувките на висок и тънък ток, те са най-елегантни и подчертават женствеността, като освен това създават оптическа илюзия, като правят краката да изглеждат по-дълги. Ако искате да изглеждате като истинска кралица на бала, заложете на високите токчета.

Ако роклята ви не е строго елегантна, разгледайте и варианти с обувки на платформа. Обувките на платформа по-често са предпочитани, когато роклята е много дълга и обувките не се виждат толкова много.

Подберете цвета внимателно

Обикновено, първата идея е да изберете обувки, които са в същия цвят като роклята. Понякога обаче не е толкова лесно да откриете същия нюанс на цвета. Ако сте пробвали обувки в неутрален цвят, които са ви много удобни и в същото време подхождат на другите елементи от тоалета ви, това може би най-добрият избор. Друго предимство на обувките в неутрален цвят е, че можете да ги носите и за други поводи, след бала.

Търсете ходило с противоплъзгащо се покритие

За да се чувствате спокойни със своя тоалет и да се движите грациозно, обърнете внимание на ходилото на обувката. Създаваме с внимание всеки детайл от нашите обувки, за това, повечето ни модели са снабдени с анти слипъри,  които ще ви осигурят спокойно ходене и танцуване и ще създадат необходимото сцепление с пода.

Всички наши обувки са произведени от най-високо качество естествена кожа.

Кожата е философията във всяка колекция на Dima – The Leather Brand.

Високото качество, привлекателните дизайнерски иновации и отличния комфорт оформят културата на нашата марка.  

Разгледайте нашата колекция модерни и стилни елегантни обувки Вижте списък с магазините ни в София

Изпробвайте на място и се уверете в удобството, което чифт елегантни обувки могат да ви доставят.